istopolitia

Η Istopolitia ξεκίνησε χωρίς σκοπό.
Τι σημασία έχει ποιος είμαι, ο Γαληνός είναι πιο κοντά σε αυτό που θα έπρεπε να είμαι...

Θα με βρείτε κι εδώ: Alter Logs | twitter | youtube | sync
Αξίζει να διαβάσετε: σπουδαία κείμενα άλλων bloggers

18 Φεβρουαρίου 2010 | 0 comments |

Γιώργο, καλά τους κάνεις!

Πρετεντέρης Πανικός στα κανάλια...
MEGA: "Πολλοί στο ΠΑΣΟΚ αντιδρούν στην εξεταστική επιτροπή." ΣΚΑΪ: "Πρέπει να χυθεί αίμα, πως θα πείσουμε το λαό". Τελικά τι απ' τα δύο συμβαίνει... Πάντως, η προσπάθεια του 'μεγάλου καναλιού ' να πείσει για τη μη αναγκαιότητα της εξεταστικής ήταν συγκινητική... Η αλήθεια: Δεν τη θέλουν, γιατί φοβούνται... Γνωρίζουν πως πλέον δεν τους παίρνει να αποχωρούν απ' τη Βουλή για να σωθεί το πολιτικο-οικονομικό τους σύστημα... Γιώργο, καλά τους κάνεις!!!


Πρωτάκουστα πράγματα!
Κεφαλογιάννης: "Θα πείτε τον Χριστό Μανώλη!", Παπουτσής: "Αιδώς Αργείοι! Ντροπή φαρισαίοι υποκριτές της Ν.Δ..." Όταν τρίζει η καρέκλα τους κι όταν ο κόσμος τους σιχάθηκε, πόσο αστείοι γίνονται... "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι." Ας καθαρίσουν τα λαμόγια τους για να μην είναι όλοι υπέυθυνοι. Και να φανταστείς ακόμα να αρχίσει η εξεταστική επιτροπή !!


"Δεν φταίνε οι υπάλληλοι" Κι όμως...
Για την παραποίηση των στατιστικών στοιχείων φταίνε μόνο οι πολιτικοί, πολλοί θα πουν. Φταίνε και οι δύο! Αν οι Έλληνες σεβόντουσαν τον ευατό τους κι αν είχαν αξιοπρέπεια κι ευαισθησία οι πράξεις τους, τότε κανένας δε θα υπάκουε στις παράνομες επιταγές των προσϊσταμένων τους... Φταίνε λιγότερο, δεν είναι όμως αθώοι...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Eθελοντισμος